.

Az Ön kosara még üres!

Dell UltraSharp U2412M
bruttó 74900 Ft

-------------------------------

lp2275w

HP LP2275W
bruttó 19900 Ft

---------------------------

phillips_231p4q

Philips 231P4Q
bruttó 30900 Ft
Kérjük írja be a keresett termék nevének egy részletét, majd üssön entert!


E-mail:

Jelszó:

..........................................

regisztrci

Elfelejtett jelszó

LG Touch 10 IPS monitor az asztali tapicskolás kedvelőinek

2012 12 22.

A Windows 8 érkezésével az érintés alapú vezérlés végre az ablakos operációs rendszer szerves része, azonban ha nem egy új tablet vagy notebook boldog tulajdonosa a felhasználó, akkor ebből az élményből alighanem kimarad. Azonban a gyártók azokról sem feledkeztek meg, akik az asztali számítógépek mellett tették le a voksukat, így egyre több márka kínálatában bukkannak fel érintőkijelzővel felszerelt monitorok. Most az LG bővítette a tapogatós megjelenítők táborát a Touch 10 modelljével, amely egészen pontosan a 23ET83 típusszámot viseli.

Az LG büszkén hirdeti, hogy 23 hüvelykes képátlójú termékük egyszerre 10 egyidejű érintést is képesek elkülöníteni egymástól, ezek alapján nem nehéz kitalálni, hogy vajon honnan kapta nevét. Az előbbi funkcióval lehetőség nyílik akár egy virtuális billentyűzeten gépelni vagy a digitálisan reprodukált hangszereket intuitív módon megszólaltatni, ennek egyedül talán az első pillantásra kissé merev állvány szabhat gátat, amely a képek alapján némi döntésen kívül nem sok egyébbel kecsegteti a felhasználókat.


A Touch 10-ben egyébként egy Full HD (1910x1080 pixel) felbontású IPS panel lapul, ezért a jó színhűség és a magas, 178 fokos betekintési szögek garantáltak, ehhez a specifikáció szerint 250 cd/m² maximális fényerő és 5 ms-os válaszidő társul. Bemenetei között az analóg D-Sub mellett két HDMI csatlakozó is helyet foglalt, így akár több számítógépet, vagy az asztali konfiguráció mellett egy konzolt is csatlakoztathatunk hozzá, ezzel is növelve a kényelmes és rugalmas használhatóságot. A fedélzeten USB HUB és fejhallgató kimenet is található a teljesség kedvéért.

Az LG Touch 10 23ET83 vételára még ismeretlen, de azt már lehet tudni, hogy a hazai boltok polcain 2013. januárjában bukkan majd fel.

 


vissza