.

Az Ön kosara még üres!

Dell UltraSharp U2412M
bruttó 74900 Ft

-------------------------------

lp2275w

HP LP2275W
bruttó 19900 Ft

---------------------------

phillips_231p4q

Philips 231P4Q
bruttó 30900 Ft
Kérjük írja be a keresett termék nevének egy részletét, majd üssön entert!


E-mail:

Jelszó:

..........................................

regisztrci

Elfelejtett jelszó

Az EIZO is újított egy új multitouch egyediséggel

2011 07 24.

2010.09.22.

Új design + multitouch + FullHD + *VA panel = EIZO FlaxScan T2351W-L


Az új EIZO monitorok hullámszerű érkezésének és bemutatásának egy másik érdekes fejlesztésű kijelző megjelenéséről számolhatunk be, amivel bővíthette és szélesítette a világ egyik legjobb monitor gyártója a termékpalettáját.
A FlexScan T2351W az első olyan megjelenítő a gyártótól, amely a multitouch technológiát támogatja, aminek az az előnye, hogy a kijelzőn majd’ minden funkciót szinte az újunkkal tudunk vezérelni, billentyű és egér nélkül. Az infravörös optikai képalkotó touch kijelző előnye még a *VA panel és a karcálló bevonatú 6 MOHS keménységű előtét, amely olyan keménységű, mint a titán, ezért nagy igénybevételnek is eleget tesz.

FlexScan T2351W 23”-os képernyő típusa támogatja a FullHD 1920×1080 felbontást. Betekintési szöge, mint vízszintesen és függőlegesen is 178°, fényereje 265cd/m². A valós (statikus) kontraszt aránya is igen kimagasló – 3000:1. Mint azt a közelmúltban bemutatott Fóris FS2331 monitornál is tapasztalhattuk, maximum 6 profilt tudunk létrehozni és megjeleníteni (előre beállított Game, Cinema, Paper, sRGB, és két User1 és User2 egyénileg programozhatót), továbbá az EIZO-tól megszokható belső 10bit LUT/color szín-megjelenítéssel is biztosítja a tökéletes gradienseket. Az Overdrive technológiának (a „Power Resolution” és „Power Gamma” funkciónak) köszönhetően a monitor 7 milliszekundumos válaszidőt produkál szürkéből szürkébe (g2g), fekete-fehér-fekete váltás esetén ez a reakció idő 12/13ms (!), ami még a játékosoknak is örömet okozhat.
A D-sub, DVI és különösen a HDMI bemeneti portnak köszönhetően teljes HD külső munltimédiás audio- és vizuális eszközöket csatlakoztathatunk.

Mivel a monitor használhatósága igen magas skálát ölel fel, ezért ergonómiai szempontok alapján a tervezők úgy döntöttek, hogy használhatóvá váljon egy többfunkciós „bölcső”, amit a standard elemek beállíthatóságán kívül a képernyőt „lefektethetjük” vagy igényeink szerint kényelmes helyzetben használhatunk. Ezen szög dönthető/állítható tartománya 15-65° között szabályozható.
A karcmentes képernyőnek köszönhető, hogy a készülék a még meglehetősen nehéz körülmények között is (pl. iskolák, nyilvános helyek, napi 24/24 órás használat mellett), megfelelően teljesít. A kijelző házban helyet biztosítottak egy beépített 0.35W hangszórónak és egy 3,5mm-es sztereó fejhallgató csatlakozásnak is.
Mint minden új EIZO megjelenítő már használja a fényérzékelő „EcoView” funkciót, amely folyamatosan szabályozza a háttérvilágítást az optimális/stabil fényerő megfelelő színmegjelenítéséhez, mely a nagyobb energia-megtakarítás is biztosíthat.

A monitor káva és támasztó lába fekete valamint ezüst színváltozatban lesz elérhető. Az új EIZO FlexScan T2351W már előrendelhető a gyártó japán honlapjáról 652 euró körüli áron.

Egy kis video a monitor többfunkciós „bölcső” állíthatóságáról.


vissza