.

Az Ön kosara még üres!

Dell UltraSharp U2412M
bruttó 74900 Ft

-------------------------------

lp2275w

HP LP2275W
bruttó 19900 Ft

---------------------------

phillips_231p4q

Philips 231P4Q
bruttó 30900 Ft
Kérjük írja be a keresett termék nevének egy részletét, majd üssön entert!


E-mail:

Jelszó:

..........................................

regisztrci

Elfelejtett jelszó

IPS panellel érkezik az ASUS VG23AH sztereó 3D-s monitor

2012 09 18.

Az ASUS bejelentette a VG23AH jelzésű monitort, mely sztereó 3D-s képességekkel rendelkezik, méghozzá a passzív polarizációs technológiára alapozva. A vállalat korábban főleg az aktív megoldás híve volt, de nem lehet elmenni a vásárlók igényei mellett. Az aktív szemüveg sajnos túl sok hátrányt eredményez, mivel tartalmaz elektronikát, azaz időnként újra kell tölteni, emellett felváltva elsötétülnek a lencsék, ami sokak számára zavaró vibráló hatást kelt. Nem véletlen tehát, hogy a vásárlók körében a passzív megoldás a kedveltebb, hiszen az elektronikát nélkülöző szemüveg mindig bevetésre készen áll, továbbá könnyű és olcsó is, valamint a vibrálással sem kell számolni. Vannak azonban a passzív elgondolásnak is hátrányai, ugyanis a függőleges felbontás feleződik, ami a két szem számára elkülönített információt biztosítja.


Az ASUS a sztereó 3D-s trendek követése mellett meglépte az IPS panel beszerelését, ami sokak számára örömteli, mivel a legtöbb passzív sztereó 3D-s kijelző a számottevően gyengébb képességű TN panelt kapja meg. A 23 hüvelykes mérettel és 16:9 képaránnyal rendelkező kijelző natív felbontása 1920x1080 pixel, míg a fényerő a dokumentáció szerint 250 cd/m². A LED-es háttérvilágítással felvértezett, 60 Hz-es frissítésre képes megjelenítő 5 ms-os válaszidőt alkalmaz – szürkéből szürkébe váltás esetén. A 178 fokos betekintési szögekkel rendelkező újdonság dinamikus kontrasztaránya 80 000 000:1.

A monitorra egy D-Sub, egy DVI-D és két HDMI 1.4-es interfész került, emellett a terméken található még egy 3 wattos RMS teljesítményű sztereó hangrendszer, valamint egy-egy 3,5 mm-es jack be- és kimenet. A termék kijelzője -5 és 15 fok között dönthető, illetve -150 és 150 fok között elfordítható, továbbá a magasság állítása is megoldható 10 cm-es mértékben. Ezenkívül elérhető a Splendid névre keresztelt képjavító technológia is. Ez hat módot kínál a felhasználó számára, melyek az adott jelenethez illő színdinamikát, kontrasztot és fényerőt alkalmazzák.


vissza