.

Az Ön kosara még üres!

Dell UltraSharp U2412M
bruttó 74900 Ft

-------------------------------

lp2275w

HP LP2275W
bruttó 19900 Ft

---------------------------

phillips_231p4q

Philips 231P4Q
bruttó 30900 Ft
Kérjük írja be a keresett termék nevének egy részletét, majd üssön entert!


E-mail:

Jelszó:

..........................................

regisztrci

Elfelejtett jelszó

cikkek száma: 19
1 2 3

Lenovo ThinkVision T és X megújult sorozatú monitorjaiból csemegéztünk!

Két Lenovo ThinkVision monitor harcol a vásárlók kegyeiért!


vissza

Problémamegoldások I.

Windows 7 vs. monitor - display driver aktiválása

Monitor driver telepítése Windows 7 alatt!
Kezdjük sorrendben és tegyük helyére a dolgokat!


vissza

Problémamegoldások II.

 

Windows 7 vs. monitor - ICC színprofil aktiválása

Windows 7 - kalibrációs ICC színprofil helyes telepítése és alkalmazása
Kezdjük sorrendben és tegyük helyére a dolgokat!


vissza

"Legendás" HP LP2475W használt monitorok érkeztek

Üzletünk kínálata egyre jobban bővül használt kiváló minőségű monitorokkal.
"Legendás" HP LP2475W használt, kevés üzemórás monitorok érkeztek üzletünkbe


vissza

PWM mentes - Flicker Free monitorok


vissza

Acer B276HUL WQHD felbontású IPS monitor

 

Örömteli, hogy a 27”-os 2560x1440 felbontású monitorok versenyébe az Acer is nagyobb szerepet próbál az árával, teljesítményével, tudásával és ergonómiájával betölteni.

Egy ideje itthon is megvásárolható az AHVA-IPS paneles Acer B276HUL aymiidprz típusszámú monitor, ami bruttó 135.000,-Ft-os árral, WQHD felbontással, és 3 éves garanciával kerül termékeink közé.vissza

Dell U2713HM – kiszivárgott hírek ... ami már valóság

Az egy évvel „frissült" Dell 22”, 23” és 24”-os UltraSharp típusok mellett, a napokban jelent meg a hír (Japánpan), hogy a legendás 2 éve a piacon lévő Dell UltraSharp U2711 monitor alternatívájaként – nem utódként, a Dell megjelenteti a PremierColor kategóriás, Dell UltraSharp U2713HM környezettudatos tervezésű monitorját, ami követi design-ban a tavaly megjelent modellekét!


vissza

Energiatakarékos monitorok a Dell-től

A Dell bemutatta a P jelzésű monitorszériáját, mely összesen három darab, elsősorban irodákba szánt terméket kínál. A sorozat 20, 21,5 és 23 hüvelykes, rendre P2012H, P2212H és P2412H típusú modelljei fekete színben érkeznek, és TN panelt alkalmaznak, így a betekintési szögek esetében borítékolható a 170 fokos vízszintes és 160 fokos függőleges érték. A dinamikus kontrasztarány mindegyik megoldás esetében 2 000 000:1, emellett az átlagos válaszidő 5 ms, míg a képarányuk 16:9.


vissza

Ütős - hatosfogat monitorok a Dell műhelyéből

A hat darab új "S" jelzésú Dell monitorok minden igényt megpróbál lefedni.


vissza

LG Touch 10 IPS monitor az asztali tapicskolás kedvelőinek

A Windows 8 érkezésével az érintés alapú vezérlés végre az ablakos operációs rendszer szerves része, azonban ha nem egy új tablet vagy notebook boldog tulajdonosa a felhasználó, akkor ebből az élményből alighanem kimarad. Azonban a gyártók azokról sem feledkeztek meg, akik az asztali számítógépek mellett tették le a voksukat, így egyre több márka kínálatában bukkannak fel érintőkijelzővel felszerelt monitorok. Most az LG bővítette a tapogatós megjelenítők táborát a Touch 10 modelljével, amely egészen pontosan a 23ET83 típusszámot viseli.

vissza

Széles és nagyképű lesz a Dell új kijelzője

Az UltraSharp sorozat U2913WM jelzésű tagja a 21:9-es képarány terjedését segítené elő.


vissza

Acer H6 IPS monitorok – minimalista külső, minőségi belső

Az Acer lerántotta a leplet H6 monitorszériájáról, amely a dizájn és a minőség ügyes elegyeként próbál meg utat törni magának az igen zsúfoltnak mondható piacon. A H6 sorozat két megjelenítővel, egy 21,5 és egy 23”-es képátlójú modellel indul útnak, ezekhez a méretekhez természetesen Full HD (1920x1080 pixel) felbontást társítottak.
vissza

LG M2352D: tévé és monitor IPS panellel

A tévé-, monitor- és panelgyártóként is számon tartott LG nem hagyhatta ki a ziccert, hogy olyan PC-s kijelzők gyártásába kezdjen, melyekben a tévétuner is helyet kap. A koreai vállalat már viszonylag hosszú ideje jelen van ezen a piacon, monitortévéi már nem egy modellváltáson vannak túl, és úgy tűnik, a terméktípus folytatása a jövőben is biztosított. Az idei évtől azonban ezeket az eszközöket a gyártó Personal TV névvel illeti, ami talán kevésbé egyértelmű első hallásra, mint a korábbi elnevezés. Persze a lényeg nem változik, így a vérvonal nem szakad meg, csak az elnevezés változik, de számunkra nem ez az igazán fontos. Sokkal érdekesebb, hogy az M52 szériába már a sokak által hiányolt IPS panel került. Valljuk be, ez a kijelzőtechnológia tévézésnél hatványozottan nagyobb élvezeti értékkel bír, mint a TN panel, de PC-s felhasználás során sem megvetendő, sőt!


vissza

Az LG IPS4 monitorszériájával hadat üzen a TN+film paneles megjelenítőknek

A legtöbb felhasználónak TN+film paneles monitora van otthon, amely tény, hogy a TFT LCD monitorok első megjelenése óta sokat fejlődtek, de alapvető korlátain nem képesek túllépni. Sokan azonban egyre kevésbé tolerálják ezek gyenge színreprodukcióját és szűk betekintési szögeit, de a gyártók mintha ezzel mit sem törődnének, csak ontják magukból a különböző néven forgalmazott, de lényegében ugyanolyan megjelenítőket. Szerencsére viszont nem minden cégnél talált süket fülekre az igény, az LG egy ideje már árul elérhető árú kijelzőket IPS panellel (IPS5 család), és most egy újabb termékcsaládot jelentett be, amely állításuk szerint kiütheti a nyeregből a TN+film paneles megjelenítőket.


vissza

Az LG tovább erősíti a szemüvegmentes 3D-t

Az LG nem titkolja, hogy élharcosa szeretne lenni a szemüvegmentes sztereó 3D-s megjelenítésnek, így rendkívül aktívan fejlesztik a termékeiket ebbe az irányba. A D2500N-PN jelzésű monitor is egy ilyen megoldás, melynek 25 hüvelykes LED-es háttérvilágítással rendelkező megjelenítője 1920x1080 pixeles felbontásra képes. Az alkalmazott TN+film panel 5 ms-os válaszidővel dolgozik 250 cd/m²-es fényerő mellett, a statikus kontrasztaránya pedig 1000:1, mely dinamikus módban 5 000 000:1 paraméterre módosul. A monitor a képet DVI, illetve HDMI bemeneten keresztül fogadja, emellett az LG a szoftveres támogatáshoz a TriDef technológiáját veszi igénybe, ami jelenleg a legjobb képességekkel megáldott sztereó 3D-s keretprogramnak tekinthető.


vissza

LED háttérvilágítással érkeznek az IPS paneles LG monitorok

2010.09.10.

Hamarosan kaphatók az LG "öt" új LED háttérvilágítású IPS paneles monitorjai ...

            


vissza

IPS panellel érkezik az ASUS VG23AH sztereó 3D-s monitor

Az ASUS bejelentette a VG23AH jelzésű monitort, mely sztereó 3D-s képességekkel rendelkezik, méghozzá a passzív polarizációs technológiára alapozva. A vállalat korábban főleg az aktív megoldás híve volt, de nem lehet elmenni a vásárlók igényei mellett. Az aktív szemüveg sajnos túl sok hátrányt eredményez, mivel tartalmaz elektronikát, azaz időnként újra kell tölteni, emellett felváltva elsötétülnek a lencsék, ami sokak számára zavaró vibráló hatást kelt. Nem véletlen tehát, hogy a vásárlók körében a passzív megoldás a kedveltebb, hiszen az elektronikát nélkülöző szemüveg mindig bevetésre készen áll, továbbá könnyű és olcsó is, valamint a vibrálással sem kell számolni. Vannak azonban a passzív elgondolásnak is hátrányai, ugyanis a függőleges felbontás feleződik, ami a két szem számára elkülönített információt biztosítja.


vissza

Az EIZO is újított egy új multitouch egyediséggel

2010.09.22.

Új design + multitouch + FullHD + *VA panel = EIZO FlaxScan T2351W-L


vissza

Az LG bemutatta és már gyártja hajlékony e-papírját

Az LG bemutatta 6 hüvelykes flexibilis e-papírját, amely sorozatgyártása a napokban megkezdődött, így a tervek szerint már a következő hónapban elérhető lesz a partnerek számára. Az XGA (1024x768) felbontású monokróm e-ink kijelző középen nagyjából 40 fokban hajlítható meg anélkül, hogy fizikai sérülést szenvedne. Ezt a hajlékonyságot az LG mérnökei úgy érték el, hogy a hagyományos üveg helyett egy speciális, rugalmas műanyagot alkalmaztak (erről pontosabb információkat nem árultak el), aminek további pozitív tulajdonsága, hogy könnyebb és vékonyabb kijelző elkészítését teszi lehetővé.


vissza


1 2 3