.

Az Ön kosara még üres!

Dell UltraSharp U2412M
bruttó 74900 Ft

-------------------------------

lp2275w

HP LP2275W
bruttó 19900 Ft

---------------------------

phillips_231p4q

Philips 231P4Q
bruttó 30900 Ft
Kérjük írja be a keresett termék nevének egy részletét, majd üssön entert!


E-mail:

Jelszó:

..........................................

regisztrci

Elfelejtett jelszó


   2008 óta foglalkozunk kiemelten monitorokkal egyéb hardver és szoftver értékesítés mellett. Cégünk a „hagyományos” kiszolgálásokhoz képest további lehetőségeket nyújt vásárlóink részére. Termékeink vásárlás előtt minden esetben kipróbálhatóak, tesztelhetőek. Szaktanácsadással és egyéb opcionális szolgáltatásokkal segítjük a vásárlót a megfelelő választásban.
    Az esetleges későbbi csalódás elkerülésére: célunk, hogy a vásárlóval közösen megtaláljuk a számára legideálisabb, felhasználási szándékára legmegfelelőbb terméket.
   Telephelyünkön bármikor megtekinthető szinte az összes népszerűbb TN, *VA vagy IPS panel típusú, és CCFL vagy LED háttér-világítású monitorok, akár egymás mellett is, ami nagyban megkönnyítheti a leendő felhasználó döntését. Segítségként megemlíthető a teszteléseken kívül, a gyári garancián felüli pixelgarancia is, amit cégünk bizonyos feltételek mellett magára vállal.
   Minden termékünk hivatalos forrásból származik, ezekre a hivatalos magyar importőrök vállalják a jogszabályokban előírt és az esetleges azon túli garanciát. Minden termékhez névre szóló áfás számlát és hivatalos garancialevelet állítunk ki.
   Weboldalunkon és web-átvevő telephelyünkön lehetőség van a még nem forgalmazott, de már bejelentett termékek előrendelésére. 
   Árainkat folyamatosan frissítjük, úgy, hogy a piaci árakhoz képest mindig a legkedvezőbb szintet tartsuk. Raktárkészletünk, termékpalettánk folyamatosan változik, nagy része azonnal raktárról biztosítható.